3 mei 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Weer winst voor de tafeltennissers

Geplaatst op: 5 november 2017

Het eerste team van TTVZ speelde maandag thuis tegen het zevende team van Heino. Bij een zege is de kans groot, dat Zwartsluis team 1 in de derde klasse kan blijven. Deze week moest er een invaller gezocht worden, door afwezigheid van Mooiweer en Vegter. Kenneth van Dijk wilde wel twee wedstrijden naast elkaar spelen. Kenneth moest even wennen aan de derde klasse.

Na verlies in de eerste game kreeg hij de nodige aanwijzingen. Dit bracht hem succes en hij won de partij. In het vervolg van de avond kon hij zich goed aan de aanwijzingen houden, zo goed dat hij al zijn partijen wist te winnen. Jan Booij kende een lastige avond. Hij kwam later en had daardoor veel moeite met zijn motivatie. Toch was hij goed voor twee winstpartijen. Roel Santbergen speelde een wat mindere wedstrijd, had moeite om in het juiste ritme te komen. Ook hij kwam tot twee keer winst. In het dubbelspel ging het ook al niet zoals de vorige keren. Booij en Santbergen moesten een nederlaag incasseren. De eindstand was wel een 7-3 zege. Door deze zege staat het eerste nu 11 punten boven de degradatie streep.

Het tweede team speelde uit in Emmeloord. De tegenstander was daar het tweede team van Emmeloord. Gerwin van Dalfzen speelde deze avond mee. Hij is een goede vervanger voor De Wit. In deze wedstrijd wist hij één keer tot winst te komen. John van Schellen kwam tot twee zeges. Marc de Rijk had een off-day, hij kwam niet tot winst. Door de 7-3 nederlaag moeten zij nu afhaken in de strijd voor promotie.

Het derde team speelde thuis tegen het twaalfde team van TTZwolle. Ook in deze wedstrijd kwam Gerwin van Dalfzen achter de tafel. Hij was goed voor twee zeges. Christophe Meijer kwam ook tot twee zeges. Kenneth van Dijk was zeer goed bezig, ook hier kwam hij tot drie zeges. De eindstand was een 7-3 zege.

Het vierde team speelde thuis tegen het vijfde team van Bosman, uit Wezep. Gerwin van Dalfzen speelde zich naar twee zeges. Harm Hageman kwam ook tot twee keer winst. Wout van Dalfzen wist tot drie zeges te komen. Het dubbelspel ging ook naar Zwartsluis, de eindstand was een mooie 8-2 zege.

Het vijfde team speelde in – en tegen Wijhe. Het derde team van Wijhe was een mooie tegenstander voor Mark Smit, Jonathan Booij en Twan Ketelapper. Zij kwamen alle drie tot twee zeges. De eindstand was een kleine 6-4 zege.

De jeugd speelde zaterdag buiten Zwartsluis.

Voor het eerste team was het een zware week. Eerst donderdag inhalen tegen G.T.C.(team 1). Jonathan Booij en Edward de Wit wisten ieder twee keer te winnen. Twan Ketelapper won drie keer. ook was er winst in het dubbelspel. De eindstand was een 8-2 zege. Dus zaterdag naar Wijhe waar de koploper (Wijhe, team 1) de tegenstander was. Steven van Geelen deed dit keer mee en hij wist tot twee zeges te komen. Dit deed Edward de Wit ook. Twan Ketelapper bleef opnieuw ongeslagen. De eindstand was een 7-3 zege.

Het tweede team ging naar Staphorsten speelde tegen het tweede team van Staphorst. Yannick Meijer, Thimo Smit en Ingmar Steenbergen  wisten ieder tot twee zeges te komen. De eindstand was een 6-4 zege.

Het derde team ging ook naar Staphorst. De tegenstander voor hen was het derde team van Staphorst. Hidde Keuter kwam net niet tot winst. Salo Veld wist één keer te winnen. Jelle Wiersma speelde zich naar twee keer winst. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice