3 mei 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Burgemeester bezoekt jubilerend echtpaar Van Veen

Geplaatst op: 6 november 2017

Foto's Jan van Kleef

Op 3 november 1967 traden Willem van Veen en Femmigje Lohuis met elkaar in het huwelijk in het gemeentehuis van Hellendoorn. Burgemeester Bilder ging het echtpaar op 6 november persoonlijk feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum in hun woning aan de Marijkestraat in Zwartsluis.

Wim is in Zwartsluis geboren in een gezin van zeven kinderen. Femmie komt uit Daarlerveen. Zij groeide op in een gezin van vier kinderen. Na haar schooltijd ging zij aan het werk. Wim werd onderhoudsmonteur en werkte bij verschillende bedrijven. De eerste kennismaking tussen Wim en Femmie was door anderen geregeld. Het klikte en de verkering was een feit.  Het echtpaar adopteerde drie kinderen, twee dochters en een zoon.

 

Wim is vrijwilliger bij De Schans. Daarnaast was hij betrokken bij de kerk. Hij zette zijn vrije tijd onder andere in voor de preekvoorziening tijdens de erediensten. Femmie hielp diverse gezinnen met de huishouding. Beiden hebben nu tijd voor hun hobby’s. Wim houdt van kruiswoordpuzzels en Femmie mag graag handwerken.
Het echtpaar gaat er samen met hun kinderen en vijf  kleinkinderen een weekendje op uit om het huwelijksjubileum te vieren.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice