22 juni 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

ChristenUnie kiest voor ervaring

Geplaatst op: 10 november 2017

Waar het CDA met een zo goed als nieuwe club kandidaten de gemeenteraadverkiezingen ingaat, is het bij de ChristenUnie stabiliteit wat de klok slaat. Tamme Spoelstra is de lijsttrekker en alle zittende raadsleden (Veldman, Van Olst, De Velde en Ooms) staan ook hoop de lijst. Gerrit Knol (nummer 10) blijft bovendien de kandidaat wethouder.

Dat is de uitkomst van de ledenvergadering van woensdagavond. Na plek vijf volgen wel nieuwkomers die mogelijk op termijn de gemeenteraad in kunnen. Anita Eenkhoorn uit Genemuiden staat bijvoorbeeld op plek zes en Tiemen van Dijk uit Zwartsluis op zeven. Nieuwe kandidaten zijn ook Jan van der Poel, Allard Teekens, Bertine van Stal, Alexander Roetman, Alberdine Kijk in de Vegte en Roel van Maastricht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice