30 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

DESZ brengt Flevo Boys niet in de problemen

Geplaatst op: 11 november 2017

Doelman Agterhuis stopt penalty. Foto's Henk Kuik

DESZ verloor zaterdagmiddag het bekerduel tegen Flevo Boys met 0-4. De ploeg van Jeroen van den Berg kon de lijstaanvoerder in de eerste klasse geen moment in gevaar brengen.

Wie vooraf aan een bekerstunt dacht, kwam in Zwartsluis bedrogen uit. Flevo Boys kwam geconcentreerd aan de aftrap en had geen zin in onderschatting of een moeilijke middag. Vanaf het begin combineerden de Emmeloorders makkelijker en bleken de spelers net wat vaardiger dan die van DESZ. In de beginfase kwam Danny Moorman nog een keer goed door met een knap schot, maar verder was het Flevo Boys dat de klok sloeg. Dat resulteerde na een ruim kwartier ook in de logische voorsprong via Frank Post.

Ook daarna bleef Flevo Boys de betere ploeg en toen Adams uit een corner de 0-2 binnenkopte, was het duel in feite gespeeld. Even later kreeg Ronny Bakker ook uit een corner de beste mogelijkheid van DESZ. Hij kopte echter naast, zodat de ruststand 0-2 bleef.

Na de thee kon DESZ ook geen kansen creƫren. De met een maillot spelende Jarno van der Wal deed dat aan de andere kant wel. Eerst versierde hij opzichtig een strafschop, die Agterhuis stopte, maar even later maakte hij na een knappe actie toch de 0-3. In de slotfase zorgde Arnoud Post nog voor de 0-4.

Beelden van de wedstrijd zijn vanavond te zien op Omroep Flevoland.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice