15 mei 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Zwaarbevochten zege voor Pegasus

Geplaatst op: 27 november 2017

Foto's Henk Kuik

De heren van volleybal vereniging Pegasus Zwartsluis hebben afgelopen zaterdag, in een bloedstollende wedstrijd tegen Captains Kangaroe, met 3-2 gewonnen. Daarmee blijven ze in het spoor van koploper Dalvo H1 uit Dalfsen.

De eerste set was spanning ten top en was het moeilijk te voorspellen wie deze match ging winnen. De mannen uit hardenberg trokken de eerste set op wilskracht en lef binnen met 21-25.
Maar in de tweede set gaven de mannen van Pegasus ineens thuis, en deze knalden ze met 25-10 binnen. Met de derde set werd het jojo volleybal zichtbaar en konden de Captains 1-2 maken. De vierde set moest uitkomst bieden voor Pegasus, want winnen kon nog steeds.

Punt voor punt liepen ze in en bij een stand van 22-24 was de spanning tot aan Desz voelbaar. Maar dankzij knap serveren en vecht volleybal wist Pegasus er een vijfde set uit te slepen. En in deze beslissende set zaten de Sluzigers in de flow en konden ze deze makkelijk binnen smashen 15-8…. kortom een zwaarbevochten 3-2 winst voor Pegasus!Volgende week treffen ze de nummer 3 van de ranglijst, Side-out uit Slagharen, in een uitwedstrijd om 16.00 in sporthal Noorderslag.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice