3 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Vierde sloepentocht voor kankerpatiënten op 9 juni

Geplaatst op: 1 december 2017

Na drie succesvolle jaren organiseert ffVaren ook in 2018 weer een sloepentocht voor mensen die lijden of geleden hebben aan kanker. Net als voorgaande jaren moet ook deze editie weer zorgen voor een onbezorgde dag voor kankerpatiënten. Een dag die niet in het teken staat van ziekte en beslommeringen, maar van gezelligheid en plezier. En waar kan dat beter georganiseerd worden dan in de prachtige natuur van het Weerribben-Wiedengebied?

De dag, die geheel kosteloos wordt aangeboden, wordt georganiseerd door tal van vrijwilligers, waaronder inwoners en vakantiegangers uit Belt-Schutsloot die hun sloep ter beschikking stellen. Na de ontvangst in Hotel de Belt zullen de deelnemers in de sloepen stappen, waarna een prachtige vaarroute hen langs de mooiste plekjes zal leiden. Uiteraard zal er rond het middaguur ook gezorgd worden voor een heerlijke lunch.

Kent u ook iemand die lijdt of geleden heeft aan kanker en een onbezorgde dag op het water verdient? Geef hem of haar dan op via www.ffvaren.eu! Natuurlijk mag diegene ook een partner, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin meenemen!

Wanneer: zaterdag 9 juni 2018

Waar: 10.30 bij Hotel De Belt

Einde programma: +/- 16.00

Kosten: gratis

Archieffoto 2017

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice