4 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Aldert Vegter beste tafeltennisser van Zwartsluis

Geplaatst op: 13 januari 2018

De tafeltennissers van Zwartsluis hebben mooie clubwedstrijden gehouden met uiteindelijk Aldert Vegter als beste. De vijftien deelnemers waren onder gebracht in drie poules. De nummers één en twee gingen door, deze werden aangevuld met de beste nummers drie. Na de poule wedstijden speelden de acht besten voor een plek in de halve finale. Dit waren Jan booij tegen Marc de Rijk, met als winnaar Marc.

De andere halve finale ging tussen, Aldert Vegter en John van Schellen. Met als winnaar Aldert. De strijd om de derde plaats ging tussen Jan Booij en John van Schellen. Na een mooie en spannende wedstrijd was het Jan die met 11-5, 12-10 en 11-8 de derde plaats pakte. De finale was er één van voorzichtig spelen. Aldert Vegter is een rustige speler en Marc de Rijk is van nature ook een rustige speler. Het was uiteindelijk Aldert die met 11-7, 11-8 en 12-10 de eerste prijs binnen haalde. Hij is voor het eerst kampioen van Zwartsluis.

Bij de jeugd waren er ook onderlinge wedstrijd. Zij speelden allen tegen elkaar, met als voordeel voor de spelers uit de laagste klasses een punten voorsprong. Na een paar avonden spelen wist Twan Ketelapper als beste uit de bus te komen. Op de tweede plaats kwam Yannick Meijer. Edward de Wit werd derde.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice