17 mei 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Opnieuw een Team Zwartsluis in de Roparun

Geplaatst op: 22 januari 2018

Na de fantastische edities van 2016 en 2017 neemt Team Zwartsluis ook dit jaar weer deel aan de Roparun.  Het merendeel van de teamleden van afgelopen jaar neemt wederom deel aan de tocht van Parijs naar Rotterdam. Voor de teamleden die dit jaar niet meedoen zijn inmiddels vervangers gevonden. Ook dit jaar zal de tocht plaats vinden tijdens het Pinksterweekend.

In voorbereiding worden diverse acties georganiseerd met het doel om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun. Met deze gelden steunt de Stichting Roparun enorm veel projecten ter ondersteuning van het welzijn van kankerpatiënten. Naast alle actie is het ook mogelijk voor particulieren en bedrijven om het team te steunen.

Club van 100

Team Zwartsluis heeft de club van 100 opgezet voor bedrijven. Bedrijven kunnen  1 of meerdere wolken kopen voor €100 per stuk. In elke wolk komt de naam of het logo van het bedrijf te staan. Een overzicht van de Club van 100 komt ook prominent op de voertuigen die meegaan naar Parijs en die betrokken zijn bij de regionale acties.

Vrienden van Team Zwartsluis

Particulieren die het team en het doel willen steunen worden vriend van Team Zwartsluis. Als u een donatie aan het team doet dan krijgt u, indien gewenst, de mogelijkheid om een naam op te geven van een dierbare die u bent verloren aan kanker. De naam van die dierbare wordt in een ballon geschreven. Het eindresultaat komt groot op onze ondersteuningsvrachtwagen. Het is ook mogelijk om de naam van uw dierbare zelf tijdens de Sleepbootdagen op de vrachtwagen te schrijven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice