17 mei 2024 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

Two Faces brengt sfeer in Botterhuus

Geplaatst op: 26 februari 2018

Op vrijdagavond 23 februari streken Jos Harteveld en Eddie Mulder, beter bekend als ‘Two Faces’, neer in Zwartsluis. Wat ze meebrachten waren twee gitaren, maar dat was genoeg om het Botterhuus te vullen met muziek uit het verleden. Van Deep Purple tot Bruce Springsteen, van The Eagles tot Pink Floyd, Two Faces speelde met zichtbaar plezier en nam het publiek mee terug in de tijd.

Bij de Stichting Behoud ZS13 was het genieten geblazen. Toch zat het Botterhuus niet alleen vol met leden, ook gasten van buitenaf hadden oren gekregen van het optreden van de Friese band. De sfeer zat er goed in. Soms werd er zachtjes mee geneuried, dan weer meegeklapt en luidkeels meegezongen. En, passend bij bijvoorbeeld Desperado van  The Eagles, was het publiek muisstil.

Two Faces beschikt over jarenlange ervaring en dat klinkt door in hun muziek. Vooral de vingervlugheid op de gitaar valt op en maakt indruk. Ook klinkt de ervaring door in de veelzijdigheid van het duo, het publiek kon nummers aanvragen en eigenlijk alles werd gespeeld. Daarom houden de mannen van de gezelligheid en intimiteit van een kleine zaal. Toch zijn ze ook niet vies van een groot optreden, dus wie weet kun je ze nog eens terugzien in Zwartsluis.

Zaterdagavond 24 maart a.s. spelen en zingen Blew Dew Ierse muziek aanvang 20.00 uur.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice