1 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Blue Dew in ’t Botterhuus

Geplaatst op: 14 maart 2018

De Stichting ZS13 heeft de ‘Ierse’ Blue Dew gestrikt om hun nieuwe voorstelling My Turn of Phrase  in ’t Botterhuus te komen spelen.

Op 24 maart kunnen de vrijwilligers en de gasten van de ZS13 genieten van een intiem muziekprogramma met liedjes gespeeld en gezongen door Pim Leutholff, de gitarist van Blue Dew. Pim wordt hierbij begeleid door de andere muzikanten van de band: Wendy van zomeren (viool, fluit en zang), Helga Huisjes (gitaar en zang) en John Beumer (bluesharp, bas en zang).
Blue Dew bestaat uit muzikanten die zich met grote gedrevenheid met Ierse folk en Amerikaanse bluegrass bezig houden. Het is de mix van deze muziekstijlen die zo typerend is voor de ontwikkeling en de muziek van de band. Moors Magazine bejubelt het nieuwe programma in een recensie: “De band is beter dan ooit en Leutholff koos niet alleen geweldige liedjes, hij zong ze ook nog eens bloedstollend goed.”

Aanvang 20.00 uur. Reserveren kan telefonische bij de Weijsberg: 0612443708. Kosten 10, 00 euro per persoon, inclusief een bakkie koffie of thee.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice