19 mei 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Tafeltennissers komen uit op remise

Geplaatst op: 18 maart 2018

Het eerste team van TTV Zwartsluis speelde vrijdagavond tegen het tweede team van Harderwijk. Een belangrijke wedstrijd voor Zwartsluis. Het team van Harderwijk staat in de stand net boven Zwartsluis. Bij verlies kon het wel eens gedaan zijn in de strijd om in de derde klasse te blijven. Jan Booij speelde de eerste partij van de avond. Hij speelde niet slecht maar zijn tegenstander was hem steeds iets voor.

Met als resultaat een verliespartij voor hem. Aldert Vegter bleef in zijn partij erg rustig spelen, met als resultaat een gelijke stand. Albert Mooiweer had het moeilijk in zijn eerste partij. Het was  een lastige tegenstander. Hij kwam dan ook niet tot winst. Het dubbelspel was mooi en ging mee naar Zwartsluis. Jan Booij wist ook in zijn tweede partij niet tot winst te komen. Albert Mooiweer bracht de teams weer naast elkaar. Hij boekte een mooie zege, wel was er in deze wedstrijd veel strijd te zien.  Aldert Vegter zette Zwartsluis, door winst, voor het eerst op voorsprong. Albert Mooiweer probeerde deze te vergroten maar helaas het lukte hem niet. Jan booij bracht met winst het vijfde punt binnen. Aldert Vegter ging voorhet zesde punt, helaas hij moest een nederlaag incasseren. De eindstand was een 5-5 gelijkspel.

Het tweede team ging naar Heino. De tegenstander daar was het negende team van Heino. Gerwin van Dalfzen ging mee als invaller, hij kwam deze avond tot twee keer winst. Kenneth van Dijk wist ook twee keer te winnen. John van Schellen blijft het goed doen, opnieuw was er geen enkele nederlaag voor hem. De eindstand kwam zo op een 8-2 zege.

Het derde team mocht naar Kampen. De tegenstander was het elfde team van Kampenion. Wietze Bakker kwam helaas niet tot winst. Christophe Meijer kwam ook niet tot winst. Invaller Tjalling Wynia wist de eer te redden, in deze wedstrijd die met 9-1 verloren ging.

Het vierde team speelde tegen ‘s-Heerenbroek, team twee. De tegenstander  ging met een 8-2 nederlaag naar huis. De winstpunten kwamen op naam van: Mahmud Washsh Darswiesh: twee. Twan Ketelapper en Mark Smit behaalden ieder één zege. Ook was er winst in het dubbelspel. Drie punten kwamen uit de niet gespeelde wedstrijden, ’s-Heerenbroek had maar twee spelers.

Het vijfde team speelde thuis tegen DTV ‘84, team zes. Mark Smit won twee keer. Tjalling Wynia en Joost de Graaf kwamen ieder tot drie zeges. Ook hier was er winst in het dubbelspel. De tegenstander uit Dalfsen ging met een 9-1 nederlaag naar huis.

De jeugd speelde zaterdag thuis.

Zwartsluis 1 speelde tegen Smash’70 team 1. uit Hattem.

Jonathan Booij, geen winst, Edward de Wit won één keer en Twan Ketelapper won drie keer. Helaas was er geen winst in het dubbelspel. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

Zwartsluis 2 speelde ook tegen een team uit Hattem. Dit was team 4 van Smash ’70. Eindstand een 7-3 nederlaag.

Thimo Smit won één keer, Yannick Meijer won net niet. Simon l’Amie won twee keer. Er was geen winst in het dubbelspel.

Zwartsluis 3 was deze week vrij.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice