5 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Tafeltennissers knokken tegen degradatie

Geplaatst op: 25 maart 2018

Het eerste team van TTV Zwartsluis speelde deze week op – en  tegen Staphorst. Het eerste team van Staphorst had in Zwartsluis al met 9-1 gewonnen. In de return wedstrijd moest Zwartsluis proberen om er meer punten uit te halen. De spelers van Zwartsluis knokten voor ieder punt, wat resulteerde in mooie partijen, met weinig verschil in de games. Helaas gingen bijna alle sets aan het eind naar Staphorst. Alleen Aldert Vegter wist één keer te winnen. Jan Booij en Roel Santbergen speelden vaak net iets te aanvallend, met als resultaat geen winst voor hen. Door deze 9-1 nederlaag zal het moeilijk worden om in de derde klasse te blijven. Met nog drie wedstrijden te spelen moet er veel gewonnen worden, dan is er nog een kans op klassebehoud.

Het tweede team speelde tegen de koploper, NTC Leogang. Het vierde team van Nunspeet is een zware tegenstander. Marc de Rijk kwam niet tot winst.  Kenneth van Dijk wist één keer te winnen. John van Schellen kwam dit keer tot twee zeges. De eindstand kwam uit op een 7-3 nederlaag.

Het derde team speelde er naast tegen het derde team van NTC Leogang. Wietze Bakker en Gerwin van Dalfzen kwamen helaas niet tot winst. Invaller Joost de Graaf deed zijn best maar helaas hij won ook niet. De wedstrijd ging met 10-0 verloren.

Het vierde team speelde tegen Wham, team twee uit Nieuwleusen. Na een mooie wedstrijd was er een kleine 6-4 zege voor Zwartsluis. Harm Hageman en Bianca Meijer wisten ieder één keer tot winst te komen. Jeugdspeler Twan Ketelapper deed het wederom goed, deze week waren er weer drie zeges voor hem. Ook was er winst in het dubbelspel.

Het vijfde team speelde over het Zwartewater in Genemuiden. Zij hadden het zwaar. De eindstand was een 10-0 nederlaag. Joost de Graaf, Mark Smit en Tjalling Wynia deden er alles aan, maar helaas winst zat er niet in.

De jeugd speelde zaterdag in Zwolle en Dronten.

Zwartsluis 1 was vrij.

Zwartsluis 2 speelde in – en tegen team drie van Zwolle.  Eindstand een 9-1 nederlaag. Thimo Smit won niet één keer. Invaller Ramon Albers  won net niet. Simon l’Amie won één keer.

Het derde team moest naar Dronten. Het tweede team van Dronten was de tegenstander. De eindstand was een 8-2 zege. Jelle Wiersma en Ingmar Steenbergen wonnen alles. Salo Veld won één keer. Ook was er winst in het dubbelspel voor Jelle en Ingmar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice