29 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Gerda Reinders neemt afscheid als Schans-bestuurder

Geplaatst op: 17 mei 2018

Tekst en foto Roel Huls

Gerda Reinders-Vinke heeft  afscheid genomen als lid van het bestuur van Stichting De Nieuwe Schans. Vanaf 2013 maakte ze eerst deel uit van de kerngroep om met haar kennis over de financiering in de zorg mee te denken over het behoud van het Woonzorgcentrum in Zwartsluis en de start van De Nieuwe Schans.

Toen de kerngroep op 25 maart 2015 werd omgezet in een stichtingsbestuur werd Gerda Reinders hiervan lid. Namens het bestuur sprak secretaris Jan Kootstra woorden van dank en waardering aan haar uit en overhandigde een attentie voor haar inzet en betrokkenheid.

Het stichtingsbestuur regelt veel activiteiten voor de bewoners van het Woonzorgcentrum met aanleunwoningen en senioren uit Zwartsluis. Dit gebeurt met de donateurs gelden die jaarlijks worden ontvangen. Nieuwe donateurs of eenmalige donaties zijn van harte welkom om het bestuur hierbij te helpen. U contact opnemen met penningmeester Roel Huls. De stichting heeft de ANBI status.

Het bestuur is in overleg voor invulling van de ontstane vacature. Vanuit Zwartsluis mogen zich ook kandidaten aanmelden bij voorzitter Barend Vinke of secretaris Jan Kootstra.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice