29 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Regiobank nieuwe hoofdsponsor Kidsrun

Geplaatst op: 25 juni 2018

Regiobank Zwartsluis is de nieuwe hoofdsponsor van de Zwartewaterlandloop Kidsrun. En daar is het bestuur van de Zwartewaterlandloop uiteraard blij mee. Volgens Gerjan Kronenberg en Cyrille Rink van het Regiobank team Zwartsluis sponsoren ze de kidsrun van de Zwartewaterlandloop “omdat het een erg mooi evenement en initiatief is”.

“Als RegioBank Zwartsluis tonen wij graag betrokkenheid voor de inwoners van Zwartsluis e.o. Dit door deel te nemen aan leuke maatschappelijke evenementen zoals de Zwartewaterlandloop. Dat het evenement stimuleert dat kinderen meer gaan bewegen juichen wij toe, daarom zijn wij ook erg enthousiast over dit evenement. Wij hopen vooral dat het een gezellige en leuke dag wordt met heel veel sportieve deelnemers.’’

De kidsrun zal starten op de Handelskade in Zwartsluis waar het kantoor van de Regiobank, op nr 7, is gevestigd. De bank zit dus midden in het evenement en zal ook duidelijk aanwezig zijn. “Zonder goede sponsoren is een evenement als het onze niet te organiseren” aldus het bestuur van de Zwartewaterlandloop. “Het is top dat er bedrijven zijn die op deze wijze zichzelf op de kaart willen zetten.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice