Active creations

Puppy’s sterkste bij de jeugd

Geplaatst op: 12 juli 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Donderdagmiddag kwam het voetbaltoernooi voor de basisschoolleerlingen tot een einde met een overwinning van De Puppy’s met 3-2 op de Ikeakasten.

Na een tweetal middagen voetballen op het nog steeds goed bespeelbare veld bij het zwembad De Kragge streden team Ernie tegen Team-6 om de vijfde plaats. Team 6 was hierin veel te sterk en won met 5-0. Vervolgens werden de kruisfinales en finales gespeeld. Om de 3e en 4e plaats werd gespeeld tussen FC Betoeterd en het Dreamteam waarbij FC Betoeterd aan het langste eind trok en dus 3e werd.

In de finale werd gestreden door De Puppy’s, die met vier man speelden en De Ikeakasten. Tot 1 minuut voor tijd stond het nog 2-2 in de spannende eindstrijd, maar uiteindelijk scoorden de Puppy’s in de laatste halve minuut en mochten met de beker naar huis. Die beker, de zakken drop (prijzen) en ijsjes werden uitgereikt door Margreet Moorman, die speciaal Mark Horst naar voren haalde omdat hij erg had ingespannen om alsnog een aantal voetballers en –sters enthousiast te maken voor het toernooi.

Ook deze 3e dag van de zwemvierdaagse werd er weer volop gesprongen in het zonovergoten zwembad De Kragge én was er een flinke glijbaan gemaakt voor de jeugd waarvan gretig gebruik werd gemaakt.

Vrijdag meer over de finale wedstrijden voor de oudere teams.