30 april 2024 Gebruikers online: 46
Agenda
Active creations

CDA wil duidelijkheid over Esclusa

Geplaatst op: 25 juli 2018

Het CDA wil van de wethouder weten wanneer jeugdsoos Esclusa open kan. De partij reageert daarmee op berichten van Tom Kisjes. Die vrijwilliger van Esclusa trok onlangs aan de bel omdat hij het wachten op de opening beu is.

Door de sloop van het voormalig Agnietencollege moest jeugdsoos Esclusa in 2016 vertrekken uit deze locatie. Uiteindelijk is er voor jeugdsoos Esclusa een alternatieve locatie gevonden bij de Cingellanden 1. Begin 2018 zijn units geplaatst waarna diverse werkzaamheden zijn gestart. Inmiddels is het juli 2018 en kan er nog steeds geen gebruik gemaakt worden van de nieuwe locatie. De wens van jeugdsoos Esclusa is om met het begin van het schooljaar 2018-2019 van start te gaan in de units.

Het CDA wil nu van de portefeuillehouder antwoord krijgen op, onder andere, de vraag of het bekend is dat de soos nog steeds geen gebruik kan maken van de units. Ook wil het CDA horen wanneer jeugdsoos Esclusa definitief zijn intrek kan nemen en hoe de communicatie met de gemeente verloopt.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice