6 mei 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Reddingsbrigade duikt weer in het water

Geplaatst op: 23 augustus 2018

De zwemmers bij Reddingsbrigade Zwartsluis beginnen maandag 10 september weer met het trainen voor de examens aan het eind van het seizoen. De examens zijn de afsluiting, maar voor komend seizoen staan er ook veel andere activiteiten gepland, zoals de jaarlijkse 4/5 kamp begin november, de sinterklaasviering, een thema-avond over de wakmatras in december en misschien wel een clubkampioenschap.

Tijdens de lessen halen de zwemmers hun vaardigheden van vorig jaar op. De komende lessen wordt gewerkt aan het aanleren en oefenen van nieuwe vaardigheden, zodat de leden nog beter weten wat zij kunnen doen wanneer er iemand tijdens het zwemmen in nood raakt of wanneer ze zelf te water raken. Tijdens de lessen wordt gewerkt volgens de diplomalijn van Reddingsbrigade Nederland. Dit allemaal onder de toeziende blik van de vrijwilligers, waarvan een groot deel gediplomeerd is of bezig is hiervoor een diploma te halen.

In het laatste blok van onze zwemavond zwemt de trimgroep. Samen zwemmen en aan je conditie werken onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend vier keer meezwemmen. De reddingsbrigade traint iedere maandagavond in Zwembad De Kragge te Zwartsluis. Junioren zijn welkom vanaf 18.15 en de senioren vanaf 19.45.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice