25 oktober 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Squashbaan hotel wordt ‘trainingsstudio’ Sportbalanz

Geplaatst op: 27 september 2018

Meppeler Erik Huizing start in oktober Sportbalanz in Zwartsluis. Daarvoor wordt de squashbaan van Hotel Zwartewater omgebouwd tot trainingsstudio. Sportbalanz is straks zes dagen in de week geopend en richt zich op kleine groepen en op personal training.

Huizing is een bekende in de sportwereld en voetbalde voorheen onder meer bij Emmen, Heerenveen, Veendam, FC Meppel en MSC. Ook was hij manager van een sportschool in zijn woonplaats Meppel. Dat hij nu in Zwartsluis begint heeft deels te maken met toeval. “Wij waren met onze boot aan het varen en kwamen er onderweg achter dat we iets vergeten waren. Toen legden we aan bij Hotel Zwartewater en daar raakte ik in gesprek over de plannen waarmee ik al lang rondliep”, vertelt Huizing.

Al snel bleek dat er in Zwartsluis best eens behoefte aan zijn idee kon zijn. Hotel Zwartewater liep daarom wel warm voor het plan van Huizing. “De squashbaan wordt zeker nog gebruikt, maar wel minder dan pakweg drie of vier jaar geleden. Je ziet bovendien dat hotelgasten meer behoefte hebben aan fitness dan aan squash. Die mogelijkheid kunnen we straks aanbieden, naast de klanten van Sportbalanz zelf”, legt eigenaar Sander Frank uit.

Huizing richt zich op een brede doelgroep. Zowel jong als oud kunnen bij hem terecht. “Wij hebben straks lessen van hooguit drie kwartier voor mensen die op een rustige manier hun lichaam willen trainen, maar ook intensieve lessen voor fanatieke sporters. Bovendien introduceren wij buddy trainingen, waarbij je met z’n twee├źn oefeningen en daarbij elkaar uitdaagt”, legt de Meppeler uit. Een persoonlijke en professionele begeleiding staan bij alle lessen voorop. Met zijn jarenlange ervaring wil Huizing daarmee het verschil maken.

Sportbalanz is vanaf medio oktober van maandag tot en met zaterdag open van 09.00 tot 12.00 uur en van maandag tot en met donderdag ook in de avonduren. Maandag gaat de website www.sportbalanz.nl online. Voor meer informatie is Huizing nu al bereikbaar via 06-213 73 095. Bovendien is er op zaterdag 13 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een open huis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice