15 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Mones ‘erelid’ bij afscheid Pastink

Geplaatst op: 26 november 2018

Foto's Henk Kuik

Herman Mones is maandagavond tot erelid van DESZ benoemd. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn vader, die de eretitel ook mocht dragen. Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van Martin Pastink. Hij was acht jaar voorzitter van de Sluziger voetbalvereniging. Een opvolger is er voorlopig nog niet.

Jitse Antuma was de beoogd opvolger, maar vanwege zijn werk blijft zijn functioneren bij DESZ maar tot een half jaar beperkt. Antuma moet namelijk verhuizen. Bestuursleden Ten Klooster, Mones en Kronenberg blijven ook de komende bestuursperiode zitten.

Afscheid nemend voorzitter Pastink stond bij het begin van de vergadering stil bij leden die het afgelopen jaar zijn overleden, waaronder Driek de Goede. Die overhandigde Pastink acht jaar geleden nog de voorzittershamer. Aandacht was er ook voor een groot aantal jubilarissen. Jan Visscher, die niet aanwezig was, is al zestig jaar lid. Atze ten Klooster heeft tien jaar minder op de kalender. Veertig jaar lid zijn Marc Jan Muis (afwezig), Henk Nieborg, Jan Willem aan het Rot en Albert Visser, Miranda van Es heeft er een kwarteeuw op zitten.

Uiteraard kreeg Pastink ook de nodige woorden toegesproken. Bovendien ging hij naar huis met een cadeau: een foto van hem zelf te midden van de overige bestuursleden.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice