13 augustus 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Kerstklanken in De Schans

Geplaatst op: 13 december 2018

Tekst en foto Roel Huls

De bewoners van Woonzorgcentrum De Schans en aanleunwoningen kunnen hebben woensdagavond 12 december kunnen genieten van een mooie kerstmuziekavond. Bekende kerstklanken werden gespeeld door de plaatselijke musici Margriet Huls (fluit) en Henk Schoonewelle (orgel).

Het programma wordt afgewisseld met samenzang. Zo werd het alom bekende en mooie kerstlied ‘Stille nacht, heilige nacht’ samen gezongen. In 2018 is het 200 jaar geleden, dat dit lied voor het eerst in het Oostenrijkse Salzburgerland werd gezongen.

De avond was georganiseerd door Stichting De Nieuwe Schans. Voorzitter Barend Vinke sprak een welkomstwoord. Hij bedankte na afloop iedereen voor de aanwezigheid en de vrijwilligers en technische ondersteuning voor hun inzet. De beide musici kregen een kleine attentie voor hun fijne bijdrage aan deze avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice