29 mei 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Weer een Huuskamerproat in De Sluuspoort

Geplaatst op: 11 januari 2019

Foto's Historische Vereniging

De serie “Huuskamerpraot”, die de Historische Vereniging vorig jaar met Albert Greveling als praoter, heeft georganiseerd, wordt dit winterseizoen voortgezet. Donderdag 17 januari gaat het vanaf de Nieuwesluis Het Bosch in, naar Baarlo, Olde Maten en Zwartewatersklooster. Om via ’t Kievitsnest, Kloosterzijl en De Velde weer terug te komen in de Sluus.

Vorig jaar werden op drie boeiende donderdagochtenden Buitenkwartier, Zomerdijk en Nieuwesluis belicht. Aanvang 10.00 uur, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. De entree is gratis. Bezoekers krijgen een  kop koffie aangeboden door de Historische Vereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice