5 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

TTVZ kent de clubkampioenen bij de jeugd

Geplaatst op: 24 januari 2019

Afgelopen maandag speelde de jeugd van Zwartsluis om het clubkampioenschap. Net zoals voorgaande jaren was er opnieuw veel strijd te zien in de sporthal van het Agnieten College.

De wedstrijdleider had er een leuke indeling van gemaakt. Voor zijn gevoel kon de beslissing wie de finale ging spelen, pas in de laatste ronde vallen. Maar zoals wel vaker gebeurt, zijn er altijd weer verrassingen te zien. Deze keer zat er al één in de eerste ronde. Een titelkandidaat verloor zijn eerste partij en was daardoor goed van slag. In de eerste ronde hadden Twan, Thimo en Simon een geweldige start. In de volgende rondes deden Ingmar, Edward en Yannick wat terug en was de strijd weer open.

Hidde deed wat hij kon en speelde een lastig spelletje voor de andere spelers. Maar helaas kwam hij nog net wat te kort. Twan plaatste zich als eerste voor de finale. Het duurde lang voor hij wist wie zijn tegenstander zou worden. Zoals al eerder het vermoeden was, moest deze uit de laatste ronde komen. Daarna was het duidelijk, Thimo en Ingmar streden om de derde plaats. In een mooie wedstrijd was het Thimo die aan het langste eind trok. Dit was een beloning voor een goede avond. De finale was een spannende strijd tussen Simon en Twan. In deze finale kwam de (senioren) ervaring van Twan naar boven. En zo wist hij opnieuw het kampioenschap binnen te halen. Het was voor de trainers goed om te zien dat er veel vooruitgang was. Een mooie stimulans om volgende week de competitie in te gaan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice