13 augustus 2020 Gebruikers online: 44
Agenda
Active creations

Singers of the Light in De Schans

Geplaatst op: 30 januari 2019

Foto's Jan van Kleef

In november vorig jaar vierde het gospelkoor Singers of The Light uit Zwartsluis haar veertig jarig jubileum. Het koor wil met optredens ‘zingend het Licht van God verspreiden’ en bestaat uit ongeveer 30 leden. Woensdagavond verzorgde het koor een enthousiast optreden in De Schans.

Onder leiding van de inspirerende dirigent Jan Bode werden liederen gezongen uit het repertoire van de afgelopen veertig jaar. Het programma dat voor deze avond was samengesteld was volgens de dirigent ‘vlot, soms wat Engels en tussendoor ook enkele bekende populaire oud Hollandse liederen’. Het jubileum werd op deze manier voor de bewoners van De Schans en aanleunwoningen nog eens opnieuw gevierd. En met succes zo bleek uit het warme applaus aan het eind van het optreden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice