29 maart 2020 Gebruikers online: 53
Agenda
Active creations

Sandra Wynia neemt afscheid van De Schans

Geplaatst op: 7 februari 2019

Foto's Jan van Kleef

Sandry Wynia nam donderdagmiddag afscheid van De Schans. Daarmee sluit ze een periode van 24 jaar af. Wynia speelde een grote rol bij de nieuwe situatie in De Schans, vertelde burgemeester Bilder in een toespraak.

Toen IJsselheem enkele jaren geleden meldde om de locatie in Zwartsluis te willen sluiten, legde Wynia zich daar niet bij neer. Ze nam het initiatief voor een gesprek met de broeders Terwel en daarmee opende ze de weg naar de toekomst. Daarmee kunnen ouderen in Zwartsluis blijven wonen en behielden medewerkers hun baan.

Ook stak Wynia veel tijd in de realisatie van de twee PG-afdelingen (gesloten), waardoor Sluzigers daarvoor niet langer buiten het dorp moeten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Sandra Wynia neemt afscheid van De Schans”

  1. Gerard schreef:

    Denk dat laatste foto bij artikel van voorleeskampioen hoort.

Aquaservice