4 mei 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Programma Koningsdag in Zwartsluis

Geplaatst op: 26 april 2019

“Koningsdag, dat vier je natuurlijk in Zwartsluis”, zo staat er prominent op het Oranjeboekje. En daar is inderdaad alle reden toe. Zeker nu Koningsdag in het weekend valt pakt de Oranjevereniging extra groots uit. Voor de zekerheid nog een keer het overzicht van het programma.

De dag begint op het feestterrein met een lekkere brunch in de tent en de mogelijkheid voor kinderen om hun fiets te versieren. Vanaf 10.00 uur zijn alle wagenbouwers en fietsversierders samen met vrienden en familie welkom in de tent.

De optocht vertrekt dit jaar om 11.30 uur vanaf het feestterrein en zal daar uiteindelijk ook eindigen. Precies op dat moment begint ook het middagprogramma. De kermis is geopend en vanaf 14.00 uur start het zeskamp. Er is alle reden om te blijven want vanaf 15.00 uur zal Deejay Nelson ons meenemen naar de hits van de jaren ’90. Dancing Devotion treedt om 16.00 uur op en om 17.30 uur reikt Burgemeester Bilder de prijzen uit voor de optocht.

Blijf daarna lekker hangen want Full House Coverband stapt direct daarna het podium op voor het avondprogramma. Voor lekker eten en drinken zijn er foodtrucks. De festiviteiten eindigen omtreeks 23.00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice