20 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Zonnig einde aan DESZ voetbaldagen

Geplaatst op: 1 mei 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Onder mooie voetbalomstandigheden werden de DESZ voetbaldagen 2019 afgesloten met de finalevoetbalwedstrijden en de penaltybokaal.

Zoals de twee voorgaande dagen werden ook nu weer de spieren losgemaakt met allerlei techniekoefeningen in de morgen en na de middag waren weer de onderlinge wedstrijden tussen de teams met ook nu weer wisselende spelers zodat er aan de einde van de middag een speler was die de meeste wedstrijdpunten had.

Na deze wedstrijden was er, terwijl de zon inmiddels was doorgebroken, de strijd om de penaltybokaal waarbij Lex Feenstra probeerde de ballen tegen te houden.

Winnaars na drie wedstrijdmiddagen waren: Onderbouw: Eogan Hoogenkamp. 2 Tiemo Torensma en 3 Sanne Boender. Prijswinnaars bovenbouw: 1.Sem Visscher. 2e Anouk Fakkert en derde werd Marijn Kisjes.

De penaltybokaal bij de onderbouw werd gewonnen door Tiemo Torensma en bij de bovenbouw was Jorrit Muis de winnaar. Het inmiddels traditionele einde van drie voetbaldagen bestond ui het uitreiken van de certificaten en een overheerlijk ijsje.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice