29 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Stapperster Diekzanger brengen gezelligheid

Geplaatst op: 6 mei 2019

Foto's Jan van Kleef

De Stapperster Diekzangers waren maandagavond het toneel van Hollandse muziek in De Schans. De mannen treden regelmatig op in woonzorgcentra en staan onder leiding van dirigent Bé Veen met muzikale begeleiding van Marie Veen. Het koor zingt heerlijke bekende muziek. Dit zorgt voor een tevreden publiek, dat volop kon meezingen.

Vooraf werden twee vrijwilligers van De Schans, Aly Gerrits en Wolterien Koerhuis, toegesproken door penningmeester van de stichting Roel Huls voor het eerbetoon, dat beide onlangs kregen met een koninklijke onderscheiding. Ze werden tijdens de jaarlijkse lintjesregen benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Beide dames kregen voor hun inzet en verdiensten in samenleving en kerk een warm applaus van de aanwezigen. Aly Gerrits en Wolterien Koerhuis hadden voor iets lekkers bij de koffie/thee gezorgd.

De Stapperster Diekzangers vulden het eerbetoon aan met een fijne en gezellige muziekavond. Wolterien Koerhuis zorgde voor het welkomstwoord en het afsluitende dankwoord. Voor het koor was er een warm applaus.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice