6 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Anders dan normaal in De Schans

Geplaatst op: 2 juli 2019

Foto's Jan van Kleef

Dinsdagavond was er een optreden van het bekende Genemuider koor Anders dan Normaal in Woonzorgcentrum De Schans. Het is een actief feest,- en stemmingsvol koor, dat zich aanpast bij elk type publiek. Voor de bewoners van De Schans was er een mooi showprogramma samengesteld met tranentrekkers uit de jaren 60 en 70 en bekende meezingers. 

Het optreden werd geopend met ‘Westenwind’. Bij ‘Rode rozen’ werden rozen uitgedeeld. Twee muzikanten traden verder op als Mustafa oliesjeiks. Een vrolijke potpourri mocht er ook zijn. En ‘Het kleine café aan de haven’ kon niet ontbreken. Veel liederen werden driestemmig uitgevoerd.

Het koor bestaat inmiddels twintig jaar en wordt begeleid door accordeon, gitaar en drums. Het geheel staat onder leiding van de enthousiaste dirigent en zanger Bart Koster.

De volle zaal werd volop bij de muziek betrokken en genoot van het optreden. Rond kwart over negen werd de sfeervolle avond afgesloten door stichtingsvoorzitter Barend Vinke en trakteerde het publiek Anders dan Normaal op een warm applaus. Donderdagavond 11 juli komt Muziekvereniging Voorwaarts naar het Woonzorgcentrum, dat traditioneel het seizoen afsluit met een optreden in De Schans. Bewoners en senioren uit Zwartsluis zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice