29 maart 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Reizende expositie nu in Zwartsluis

Geplaatst op: 2 augustus 2019

De ‘reizende expositie’ van Fun & Forget Zwartewaterland is gearriveerd in Museum Schoonewelle. Het is de laatste ‘halte’ op een reis door de drie kernen van Zwartewaterland. Tot en met eind augustus is de fototentoonstelling te zien op de tweede etage van Sluuspoort.

Meer dan honderd kinderen uit Zwartewaterland, waaronder jonge mantelzorgers,  volgden een workshop fotografie bij Fun & Forge’, georganiseerd door de Buurtsportcoaches, jongerenwerkers in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg. Iedereen nam een voorwerp mee om te fotograferen. Een voorwerp dat kracht geeft, waar ze houvast aan hebben. Het resultaat is een rijke én kleurrijke fotoverzameling, met onderwerpen die variëren van vrolijk tot ernstig. Alle foto’s zijn voorzien van uitleg, geschreven door de kinderen zelf. Het levert soms ontroerende, maar ook humorvolle beelden op.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice