3 mei 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Tafeltennissers winnen voor het eerst

Geplaatst op: 23 september 2019

Deze week speelden de spelers van het eerste team in en tegen Wijhe, team 1. In deze wedstrijd kenden de Sluzigers een vliegende start. Zo begonnen Aldert Vegter, Jan Booij en John van Schellen met een zege. Dit gaf zoveel energie aan Aldert en Jan dat zij Zwartsluis op een 5-0 voorsprong  konden zetten.

John moest in zijn tweede partij een nederlaag incasseren. Aldert wist in zijn laatste partij niet tot winst te komen en zo kwam Wijhe toch weer iets dichterbij. John herstelde zich in zijn laatste partij goed en haalde het zesde punt binnen. Jan was geweldig op dreef deze avond, hij wist ook zijn derde partij te winnen. De eindstand was een geweldige 7-2 overwinning.

Het tweede team speelde in Emmeloord. De tegenstander was het tweede team aldaar. Een lastige tegenstander voor Christophe Meijer en invaller  Edward de Wit. Beide spelers kwamen niet tot winst  deze avond. Albert Mooiweer deed het goed, hij speelde zich naar twee winst partijen. De eindstand was een 7-2 nederlaag.

Het derde team speelde thuis. De tegenstander was, team 4 van D.T.V. ’84 uit Dalfsen. Joost de Graaf en Gerwin van Dalfzen wisten in deze wedstrijd beide één keer tot winst te komen. Grote man in deze wedstrijd was Kenneth van Dijk. Hij wist alle drie de tegenstanders met een nederlaag naar de kant te sturen. De eindstand was een 5-4 zege.

Het vierde team speelde thuis tegen TT Zwolle, team 10. Het vierde team had de hulp nodig van team vijf. Edward de Wit en Twan Ketelapper waren goed op dreef en wilden niet voor elkaar onder doen. Zij kwamen beide tot drie zeges. Wout van Dalfzen haalde twee punten binnen, zo kwam de eidstand op een 8-1 overwinning.

Het vijfde team speelde thuis tegen het tiende team van Heino. Ook in deze wedstrijd speelden Twan Ketelapper en Edward de Wit. Spelen op twee tafels is altijd lastig. Maar de Twan en Edward konden het goed aan, zij wonnen beide twee keer.Tjalling Wijnia kwam tot drie mooie zeges, mede hierdoor kwam de eindstand op een 7-2 zege.

Het zesde team speelde uit op Staphorst, zij speelden tegen het tweede team. Opnieuw een moeilijke tegenstander deze avond. Thimo Smit en Yannick Meijer kwamen net niet tot winst. Mark Smit wist twee keer te winnen. De eindstand was een 7-2 nederlaag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice