29 mei 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Werk in Uitvoering heeft ‘genoeg te doen’ in Oekraïne

Geplaatst op: 7 oktober 2019

Aankomend weekend hoopt ‘Stichting Werk In Uitvoering’ uit Zwartsluis wederom af te reizen naar Oekraïne. Met zo’n veertien personen steken ze daar een week lang de handen uit de mouwen vanuit hun thuisbasis in Astei. 

Dit jaar staan er zo’n veertien projecten op de planning. ‬Willem Bonsink, vrijwilliger bij Stichting Werk In Uitvoering, vertelt: “‪De komende periode willen we onder andere een plaatselijke school uitrusten met een nieuwe cv-installatie en watervoorzieningen aanleggen bij diverse mensen thuis. Deze mensen gebruiken de watervoorziening voor drinkwater, persoonlijke hygiëne en schoonmaakwerkzaamheden, net zoals wij ons water gebruiken dus.‬”

Met veertien projecten op stapel is er volgens Willem genoeg te doen en zullen ze hun huidige sponsorgeld flink moeten benutten. “Daarom zijn we enorm blij met elke financiële bijdrage die nog binnenkomt. Al die beetjes samen, betekenen voor de mensen daar een heleboel”, verklaart hij enthousiast.

Wilt u Stichting Werk In Uitvoering ook financieel steunen? Maak dan uw vrijwillige bijdrage over naar het rekeningnummer NL28RABO0136294154 t.n.v. Stichting Werk in Uitvoering o.v.v. Oekraïne.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice