28 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Slechte week voor de tafeltennissers

Geplaatst op: 25 november 2019

De tafeltennissers van Zwartsluis 1 speelden de afgelopen week in Swifterbant.  Het 1e team van Swift was de tegenstander. Dit is een tegenstander waar, als zij in hun sterkste opstelling spelen, moeilijk van te winnen is. De wedstrijden waren goed, maar de winst ging vaak naar Swift. Aldert Vegter en Roel Santbergen gingen beide drie keer ten onder.

Zij deden er alles aan om het tij tekeren maar het lukte deze avond gewoon niet. John van Schellen had heel veel moeite om iedere keer een ander spel te spelen. Gelukkig kon hij ieder keer weer het juiste ritme te vinden. Verrassend genoeg wist hij drie keer te winnen. De einduitslag was een 6-3 nederlaag. Zwartsluis zag door deze nederlaag de concurrentie terug komen tot vijf punten. De Laatste wedstrijd van deze competitie gaat spannend worden. De nummer 1 speelt tegen de nummer 4 en 2 en 3 spelen tegen elkaar.

Het 2e team speelde thuis tegen het 3e  team van GTC, uit Genemuiden. Het tweede team speelde opnieuw met een invaller, Gerwin van Dalfzen. Hij speelde zelfs op twee tafels. Hij deed wat hij kon maar kwam niet tot winst. Albert Mooiweer en Christophe Meijer wisten beiden één keer tot winst te komen. Door deze 7-2 nederlaag staat het tweede team maar net boven de degradatie streep.

Het 3e team speelde thuis tegen Wham, team 1, uit Nieuwleusen. Ook het derde team moest een beroep doen op een invaller. Twan Ketelapper kon wel mee doen. Twan speelde goed en won één keer. Gerwin van Dalfzen, had het zwaar vooral vanwege die dubbele wedstrijd. Helaas kwam hij niet tot winst. Kenneth van Dijk is bezig aan een sterke competitie. Deze avond bleef hij ongeslagen. De eindstand kwam dus uit op een 4-5 nederlaag.

Het 4e team speelde thuis tegen het 5e team van Harderwijk. Opnieuw was er een invaller nodig om een volledig team achter de tafel te krijgen. Tjalling Wynia vulde de lege plaats op. Tjalling deed hetzelfde als Wietze Bakker en Wout van Dalfzen, zij wonnen allen één keer. Eindstand was hier een 6-3 nederlaag.

Het 5e team speelde in – en tegen ‘s-Heerenbroek. De tegenstander was daar het 2e team. En ook hier was er een verrassing. Simon l’Amie deed mee als invaller en dat deed hij goed. Helaas kwam hij niet tot winst. Tjalling Wynia kwam tot één mooie zege. Edward de Wit speelde erg sterk. Hij stuurde zijn tegenstanders met een nederlaag naar de kant. De eindstand was hier een 5-4 nederlaag.

Het 6e team speelde in Hattem, het 9e team van Smash’70 was de tegenstander. Voor aanvang was het al duidelijk;  winst kon wel eens heel moeilijk worden. Mark Smit en Yannick Meijer moesten het met zijn tweeën doen. Yannick kwam niet tot winst. Mark won twee keer. De eindstand was een 7-2 nederlaag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice