17 april 2021 Gebruikers online: 10
Agenda
Active creations

Aremberg-kinderen op de planken

Geplaatst op: 30 november 2019

Afgelopen dinsdag was het de beurt aan groep 2 van de Arembergschool om hun voorstelling te doen voor publiek. s’Ochtends voor hun medeleerlingen en ’s avonds voor de familie. De weken eraan voorafgaand was er druk geoefend door alle leerlingen en dat was te merken.

De voorstelling ging over een boek Moppereend. Eend is mopperig. Zijn vijver is opgedroogd en er is niemand die met hem wil spelen. Tenminste… dat vind hij. En dan word hij ook nog achtervolgd door een klein grijs wolkje. Kunnen de honden, varkens, geiten, koeien, hanen en  konijnen hem opvrolijken? Tussendoor werden ook nog veel liedjes gezongen. De kinderen hebben allemaal hun rol goed neergezet. Heel veel lof voor de inzet van de kinderen en de juffen.

En dan was er diezelfde morgen nog een mooi toneelspel voor de groepen 3, 4 en 5, die mochten naar het sinterklaastoneel in De Meenthe in Steenwijk. Daar werd door de leerkrachten van diverse scholen uit Zwartewaterland en Steenwijkerland een mooi toneelspel neergezet. De kinderen hebben erg genoten en het was fijn dat er voldoende ouders konden rijden. Ook deze ouders konden meegenieten, want er was voldoende plaats in de zaal. Juf Roelie en Juf Dorien hebben met veel plezier meegedaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice