30 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Gerrie Nieuwboer veertig jaar lid van NVVH Vrouwennetwerk

Geplaatst op: 4 februari 2020

Maandagavond had het NVVH Vrouwennetwerk de jaarvergadering. Daarbij kreeg Gerrie Nieuwboer een bos bloemen en een kaasplank met daarop een schildering van Frederik Weijs. Nieuwboer is veertig jaar lid van het netwerk.

De financiën waren helemaal op orde volgens de kascommissie en Corina Berens werd officieel lid bestuurslid excursies en publiciteit. Bloemen waren er ook nog voor de leiding van de fietsclub Aly Friesen en Johanna van ’t IJssel, de leidster van de museumclub Ina ten Klooster, de leidsters van de leeskring Joannet Vermeulen en Jennifer Heijting, de notuliste Ineke van Emmen en de ziekenbezoeksters Gerrie Nieuwboer en Annie Eikelboom. Tijdens de rondvraag wilde Anneke Olland graag een applaus voor het bestuur en daar werd van harte gehoor aan gegeven.

Na de pauze kwam onze wijkagent Johan Bouma het een en ander vertellen over de politie. Hij woont in IJsselmuiden, is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij werkt in Zwartewaterland sinds juli 2018. Zijn neventaken bij de politie zijn motorrijder en biker. Hij werkt in de eenheid Oost Nederland, dat is de grootste eenheid van Nederland. Zwartsluis valt onder district Noord in die eenheid. Nederland heeft in totaal 10 politiekorpsen. De specialismes van de politie zijn: motoragent, mobiele eenheid, arrestatie team, bikers, hondenbrigade, politie te paard, luchtvaartpolitie en politie te water. De geweldsmiddelen die de politie bij zich draagt zijn: een vuurwapen, pepperspray, een wapenstok, een pistool en een transportboei. Binnenkort komt daar ook een teaser bij.

De mensen zijn de ogen van de politie. Als je iets ziet wat je niet vertrouwt bel je bij een noodsituatie 112 en bij een minder belangrijke situatie 0900-8844 maar dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem. Op politie.nl kun je veel informatie vinden over de politie. Zwartewaterland staat in de top 10 van Nederlands veiligste gemeentes dus dat is een hele geruststelling.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice