22 februari 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Sluziger kerken in actie voor goede doel

Geplaatst op: 10 februari 2020

De diaconieën van de Hervormde en Gereformeerde kerk Zwartsluis organiseren in het laatste weekend van maart tal van activiteiten voor projecten in Moldavië. Zo kan er in De Poort gedart worden, wordt er gerookte zalm verkocht en organiseren de kerken ‘Heel Zwartsluis bakt.

Het is de eerste keer dat de diaconieën op deze manier geld inzamelen. Vrijdagavond 27 maart wordt er een koppel-darttoernooi gehouden. Zaterdag 28 maart kan iedereen zijn of haar bakkunsten op de proef laten stellen door de jury van ‘Heel Zwartsluis Bakt’. Daarnaast kan iedereen terecht voor vers gerookte zalm en broodjes hamburger. Voor de kinderen is er onder andere een springkussen aanwezig. Op zondag wordt in de kerken aandacht geschonken aan het project

Voor het darttoernooi kunnen koppels zich via WhatsApp opgeven bij Anna Winters-Bonsink via 06-23590015. Er kunnen 40 koppels meedoen, de Poort is vanaf 17.30 uur open en het toernooi start om 18.30 uur. Kosten bedragen 10,00 euro. Meer info over activiteiten tijdens dit weekend verschijnt op de sites van de kerken en in de kerkbode.

Met de opbrengt gaat Erna Kiers uit Zwartsluis naar Moldavië om daar met andere vrijwilligers voedsel- en hygiënepakketten uit te delen, huisjes op te knappen en kamers van verzorgingshuizen te renoveren.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice