22 februari 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

HW Services gaat verder als Winterieurs

Geplaatst op: 11 februari 2020

Meubels maken, vloeren leggen, wanden decoreren, aftimmeren. Menig particulier in Zwartsluis en omstreken schakelde Harm Winter er al voor in. Maar nu ook de zakelijke klant hem steeds vaker weet te vinden, zet hij de volgende stap. Zijn bedrijf HW Services gaat verder onder de naam Winterieurs en zich als interieuraannemer nadrukkelijker richten op het realiseren van droominterieuren voor kantoren, onderwijsinstellingen of overheidsgebouwen.

Werken met zijn handen. Harm doet het al vanaf zijn dertiende. “Op die leeftijd nam ik een bijbaantje bij een woningstoffeerder, die ik ook na het afronden van mijn technische beroepsopleiding trouw bleef. Het leverde me zoveel kennis op dat ik met HW Services mijn eigen meubelmakerij en stofferingsbedrijf begon. Vanaf 2014 werkte ik eerst alleen voor particulieren, maar al snel volgden er zakelijke klanten en steeds grotere projecten.”

Zakelijke droominterieuren maken
Zo ontdekte Harm zijn echte passie en meerwaarde: zakelijke droominterieurs functioneel maken. Op een manier die past bij zijn karakter: nuchter, eerlijk, laagdrempelig, flexibel. En met opdrachtgevers als Accrete, ForTop en Active Creations als visitekaartjes. “Voor het ruwe werk schakelden zij een bouwonderneming en installatiebedrijf in. En zodra de muren stonden en leidingen lagen, een styliste voor de juiste kleuren, materialen en accessoires.”

Harms rol in het geheel? Verbinding leggen tussen al deze partijen en meedenken over de praktische kant van het interieur. “Maar naast een adviserende en coördinerende rol stak ik in de laatste fase ook zelf de handen uit de mouwen. Ik maakte de meubels, legde de vloeren, bekleedde de ramen en decoreerde de wanden.” En waar zijn kennis stopte, schakelde Harm zijn netwerk van gelijkgestemde interieurspecialisten in.

Aannemer en meewerkend voorman
“Van tegelzetters tot schilders, vakmannen op wie ik al jarenlang kan bouwen. Voor hen fungeerde ik als aannemer en meewerkend voorman ineen.” Zijn rol als interieuraannemer smaakt naar meer. Vandaar dat hij zich met Winterieurs meer wil focussen op de zakelijke markt. “Mijn werk voor particulieren zal ik daarom afbouwen. Maar niet helemaal afstoten. Waar de planning het toelaat, help ik ook mensen thuis graag met hun droominterieur.”

Meer weten over Winterieurs? Ga naar winterieurs.nl   

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice