28 april 2024 Gebruikers online: 53
Agenda
Active creations

Zwartsluis Helpt wil helpen in deze crisistijd

Geplaatst op: 16 maart 2020

(ingezonden) Helaas worden we allemaal getroffen door de maatregelen omtrent het Coronavirus. De één zal hier meer last van hebben dan de ander maar feit is dat we allemaal getroffen worden. De overheid heeft om verspreiding en overbelasting van ons zorgstelsel te voorkomen een aantal indringende maatregelen genomen. Deze maatregelen zijn fors en ingrijpend maar wel belangrijk.

Vooral ouderen en kwetsbare mensen behoren tot de risicogroepen vandaar dat thuis blijven en zo min mogelijk sociaal contact wordt aanbevolen voor tenminste drie weken. Dit brengt voor sommige mensen problemen met zich mee zoals bv boodschappen doen etc.

Enige jaren geleden was het platform “Zwartsluis Helpt” in de lucht om mensen bij elkaar te brengen die hulp kunnen bieden aan mensen die hulp nodig hebben. Dit platform was inmiddels niet meer actief tot vandaag. In verband met de huidige crisis zullen middels dit platform hulp en hulpbehoevenden bij elkaar gebracht worden.

Ø Hulp nodig? Voor bijvoorbeeld boodschappen of iets anders. Neem dan contact met ons op.

Ø Wil je helpen? Laat het ons weten via onderstaand telefoonnummer of via email.

Ø Tel: 06 82155307       email: zwartsluishelpt@gmail.com

                        Like ons op Facebook “Zwartsluis Helpt”

De boodschappen zullen alleen gedaan worden bij lokale middenstanders in Zwartsluis. Belangrijk: Wij zullen de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan met betrekking tot afstand en hygiëne aanhouden. Het contact zal dus minimaal zijn en puur ondersteunend. Bezorgen tot aan de voordeur!  Veiligheid staat voorop!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice