29 april 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Maak een werkplek ‘coronaproof’ met Active Creations

Geplaatst op: 24 april 2020

Het gros van de coronamaatregelen is verlengd tot 20 mei. En Nederland zal zich daarna voor moeten bereiden op een anderhalve-meter-samenleving. Ook Hans Winter gaat er met zijn team bij marketing- en communicatiebureau Active Creations uit Zwartsluis niet aan ontkomen. Daarom heeft hij de eerste bestelling op Coronaproofwerkplek.nl al geplaatst. “Een webshop die we als Active Creations onwikkelden om het nieuwe normaal op werkvloeren van een glimlach te voorzien.” 

Wandposters met de tekst ‘Jij bent met afstand de beste’. Vloerstickers met ‘Gebruik je afstand’. Roll-up banners met ‘Wat is jouw favoriete afstandje’ en plexiglaswandjes met ‘Wij blijven achter de schermen’. Op Coronaproofwerkplek.nl vind je tal van producten die bedrijven in staat stellen om hun coronabeleid te communiceren, die medewerkers en klanten daaraan herinneren en die iedereen een positief gevoel geven. “Veilig en duidelijk, maar nét even anders”, aldus Hans.

Humor om het vol te houden
“De hele situatie is al treurig genoeg. Daarom zochten wij als creatievelingen naar een manier om het nieuwe normaal op werkvloeren van wat humor te voorzien.” Momenteel zijn vele werkgevers zich aan het voorbereiden op manieren hoe er in hun bedrijven straks toch samen gewerkt kan worden. “En net als wij zullen ze dan stuiten op communicatiemiddelen die nogal zakelijk en saai van toon en uiterlijk zijn. Verre van ideaal om het anderhalve-meter-werken over een langere periode vol te houden. Onze producten zorgen daar wel voor.”

Op Coronaproofwerkplek.nl kan iedereen terecht voor posters, vloerstickers, vloercirkels, roll-up banners, plafondhangers, veiligheidsschermen en wenskaarten. “Geschikt voor locaties als entree, gezamenlijke ruimtes, werkplekken, kassa’s of buiten. Te voorzien van onze of eigen quotes en ook te bedrukken in de eigen huisstijl.” vertelt Winter. “Zo hopen we werkgevers te helpen bij hun zoektocht naar de anderhalve-meter-economie in hun onderneming en ons steentje eraan bij te dragen om samen het coronavirus de baas te worden.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice