16 april 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Winnaar ARC mag tegen DESZ oefenen

Geplaatst op: 24 april 2020

ARC uit Alphen aan de Rijn is de eerste winnaar van het NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs. Dat werd vrijdagavond vanuit de kantine van DESZ aan elkaar gesproken door Jannes Mulder. Honderd clubs uit heel Nederland streden om de eer. “Prachtig om alle enthousiaste reacties te horen. We hebben DESZ hiermee op de kaart gezet”, zegt organisator Jarno van Eijken.

DESZ houdt meer dan die bekendheid over aan de quiz. “De winnaar mag namelijk tegen ons oefenen. ARC is wat dat betreft een mooie tegenstander. Het is een grote club die in de hoofdklasse speelt. Of ze naar Zwartsluis komen of wij die kant op, moeten we nog bekijken. Voorlopig komt het daar zeker niet van”, zegt Van Eijken, die meldt dat er ook nog een airfryer met bitterballen naar Alphen aan de Rijn gaat.

De deelnemers bleken van hoog niveau, waardoor er een mooie strijd ontstond. Op YouTube keken ook veel mensen mee en ver na afloop werden nog plaatjes aangevraagd. “Veel mensen zeiden al dat we dit volgend jaar weer moeten organiseren. Liever niet eigenlijk, want ik hoop dat we elkaar dan weer echt kunnen ontmoeten. Ja inderdaad, misschien kan er dan wel een quiz bij DESZ worden gehouden. We zijn wat dat betreft creatief genoeg.”

Deelnemers en kijken konden tijdens de quiz geld doneren voor het Rode Kruis. Wat dat heeft opgeleverd is nog niet bekend. Dat geld gaat namelijk rechtstreeks naar de hulporganisatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice