26 april 2024 Gebruikers online: 60
Agenda
Active creations

Sportbalanz begint weer met groepslessen

Geplaatst op: 9 mei 2020

Sportscholen mogen nog niet open, maar Erik Huizing van Sportbalanz begint dankzij een slimme constructie vanaf maandag weer met de groepslessen. Hij heeft een mobiel trainingstoestel aangeschaft, zodat sporters buiten kunnen trainen. Daarmee start Sportbalanz groepslessen tot maximaal acht personen.

“Een rare gewaarwording: alles wat je hebt opgebouwd, staat ineens onder druk”, kijkt Huizing kort terug op de afgelopen maanden. Sinds deze week is de naar Zwartsluis verhuisde sportondernemer alweer voorzichtig opgestart. “Personal training in de buitenlucht is toegestaan. En omdat we ook leden hebben tussen de 12 en 18 jaar konden we die categorie ook weer bedienen.”

Met de aanschaf van een bedrijfsauto kwam Huizing vervolgens op het volgende spoor. “Ooit had ik een plan om een mobiel trainingstoestel aan te schaffen waarmee ik bij bedrijven en op andere locaties kon lesgeven. Dat is nu weer actueel geworden. Met dit toestel kun je alle oefeningen doen die binnen ook kunnen. Bedoeling is dat ik dit op de parkeerplaats bij Hotel Zwartewater (waar Sportbalanz is gevestigd, red.) ga doen. Maar in principe zou het ook bij bedrijven kunnen”, vertelt Huizing.

Leden hebben ondertussen een mail ontvangen en kunnen vanaf komende week weer ‘gewoon’ terecht bij Sportbalanz.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice