26 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Duo uit mishandelingszaak op vrije voeten

Geplaatst op: 25 juni 2020

De twee mannen van 20 en 30 jaar die vorige week werden aangehouden door de politie na een mishandeling zitten niet meer in de cel. Dat meldt de politie Oost-Nederland aan Zwartsluis Actueel.

De heren uit Zwartsluis werden aangehouden na een zware mishandeling. Ze kregen het aan de stok met een buurtgenoot. Ondanks dat de heren zijn vrijgelaten, blijven ze wel verdachte. “Zodra er geen onderzoeksbelang meer is worden verdachten heengezonden. Tenzij een rechter-commissaris of officier van justitie anders beslist. De heren zijn nog verdachte, maar mogen de afhandeling in vrijheid afwachten”, legt de politie uit.

Verder vult de politie aan: “Naast de verklaringen van de verdachten en de aangever zijn er ook een aantal getuigen gehoord. Dit is nodig om een goed beeld te krijgen van wat er precies is voorgevallen. Daar hoort ook de eventuele aanleiding bij. Over de inhoud van het onderzoek doen wij geen mededelingen. De officier van justitie beslist over het eventuele vervolg. Dat volgt op een later moment.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice