25 juli 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Beltiger achtstegroepers nemen afscheid

Geplaatst op: 1 juli 2020

Groep 8 van De Buuzekaemp in Belt-Schutsloot neemt vandaag afscheid. De feestelijkheden begonnen vanmorgen al toen de tien leerlingen uit groep 8 met de boot werden opgehaald bij huis. De rest van de school stond klaar aan de gracht, nabij de kerk, om ze welkom te heten voor hun laatste schooldag.

Vandaag was ook het afscheid van meester Jochem. Speciaal voor het afscheid van de leerlingen en de meester is werd er voor de hele school een spelletjes-ochtend gehouden. “Groep 8 heeft een vol programma, vanmiddag hebben we met de school nog een vossenjacht en vanavond hebben de schoolverlaters een barbecue. Daarna volgt echt het officiĆ«le afscheid”, vertelt leerkracht Joke Heerschop. Zwartsluis Actueel was vanmorgen aanwezig bij de spelletjesochtend op de Belt. Later ook meer foto’s van het feest op De Aremberg en het afscheid bij De Wijngaard.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice