7 mei 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Aan het Wiedenfestijn trekt enkele honderden bezoekers

Geplaatst op: 8 augustus 2020

Meer dan 100 vaartuigen kwamen vanavond naar het Kleine Belterwiede voor de eerste editie van het ‘Aan het Wiedenfestijn’.

De gemeente Steenwijkerland had hiervoor een vergunning afgegeven omdat alle boten voor anker konden gaan of konden aanleggen aan een ponton. Met een volkszanger en de Sluziger discjockey Karl Vos was het een waar feest op het water. Men kon een ligplaats huren aan het ponton in ruil voor consumptiemuntjes.

Enkele honderden vakantievierders genoten van het gezellige evenement. De warme weersomstandigheden, een gevarieerd aanbod muziek en goede horeca maakten het goed toeven op het meer. Helaas eindigde het evenement wel een half uur eerder dan gepland. Om 20.30 uur besloten de lokale autoriteiten dat de 1,5 meter niet meer gewaarborgd kon worden. Maar ondanks dat minpunt blikken bezoekers en de organisatie terug op een gezellige middag.

Bekijk hier een korte video.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice