4 mei 2024 Gebruikers online: 46
Agenda
Active creations

Zwemdiploma’s uitgereikt in De Kragge

Geplaatst op: 19 augustus 2020

Zaterdag 15 en maandag 17 augustus was er afzwemmen in Zwembad ‘De Kragge’ te Zwartsluis. In kleine groepjes mochten de kinderen hun proeven en vaardigheden laten zien aan het publiek.

Het afzwemmen is de kers op de taart van het leren-zwemmen traject. De leerlingen oefenden iedere week tijdens de zwemlessen voor het diplomazwemmen. Tijdens de lessen wordt er op een leuke en speelse manier met watervrijheid en het zelfredzaam zijn in het water geoefend. Veel zwemmers zijn al in het zwembad in Zwartsluis geslaagd en ook deze leerlingen kunnen aan de lijst worden toegevoegd.

“Als zwembad zijn we erg blij dat we in deze bijzondere tijd toch een klein diploma feestje kunnen houden. Het is steeds weer geweldig om de blije gezichten van de kinderen en de ouders te zien. Alle kandidaten zijn geslaagd en kregen hun wel verdiende diploma uitgereikt door hun eigen vader of moeder”, meldt badmeester Alex Huizenga. De organisatie lag in handen van Diddy Roeten, Joke de Jong, Maikel Kampjes, Lieke van Heumen en Alex Huizenga. De Kragge feliciteert alle geslaagden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice