30 april 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Huiskamerconcert van Erwin Nyhoff verplaatst

Geplaatst op: 28 augustus 2020

(Adv.) Het huiskamerconcert dat Ivo Eenkhoorn op 5 september houdt is verplaatst vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Men kan voor het optreden nu terecht bij Elly’s Beach en Bistro.

Eenkhoorn: “Door het aangescherpte Coronabeleid zagen we het komende Huiskamerconcert al weer in het water vallen. Maar we geven niet op en hebben een heel mooi alternatief gevonden. We verplaatsen het Huiskamerconcert naar een top locatie. Hier is genoeg ruimte om de afstand te kunnen garanderen en zelf tot wel 60 bezoekers. Het voordeel is dat je hier ook heerlijk kan eten en nu zelfs met een Huiskamerconcert korting. Het optreden begint om 21:15 dus tijd genoeg om lekker te eten”

De Sluziger vult aan: “Omdat we nu in een horecagelegenheid zitten, zit er bij de prijs geen drinken meer in. Kosten voor een kaartje zijn nu €12,50. De opgave start weer opnieuw en bij opgave krijg je gelijk een betaalverzoekje. Wil je bij je opgave ook aangeven met hoeveel man/vrouw je komt en of je uit 1 of meerdere gezinnen komt, dit om plekken te kunnen indelen om ons aan de regels te houden. Wil je vooraf lekker eten, reserveer dan bij Elly’s beach en bistro en geef aan dat je voor het concert komt. Voor het daghap betaal je dan €12,50 per persoon en voor een 3 gangen menu €25,00 per persoon.”

Meegenieten van een muzikale avond? Opgave of meer info via Ivo: 06 31964375

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice