3 mei 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Aanschuiven en uitdagen bij De Schuivende Schijf

Geplaatst op: 9 september 2020

Archieffoto Henk Kuik

Het is alweer lang geleden dat er in clubgebouw ’t Ende gespeeld is op het dambord. Nu er weer gespeeld gaat worden, heet de damvereniging belangstellenden van harte welkom om eens mee te spelen.

Toen er in Nederland onverhoopt COVID-19  is geconstateerd en het hele land in een gecontroleerde lockdown ging, werd ook De Schuivende Schijf (DSS) er mee geconfronteerd. Gelukkig waren de kampioenen al bekend en op een enkele wedstrijd nagelaten was de vereniging nagenoeg uitgespeeld. Helaas ging de feestavond niet door, maar dat was geen groot probleem want de kas kon en kan hiermee gespekt worden door de gelden die hiervoor gereserveerd worden nog niet zijn uitgegeven. Het naderende jubileumfeest zal dit dan misschien wel weer ten goede komen.

Inmiddels bereiden de dammers van D.S.S. zich voor op een nieuw seizoen waarbij de tafel die tussen de spelers in staat de afstand zal garanderen. De vereniging vertelt: “Nu aan het begin van de competitie willen we u uitdagen om achter het bord aan te schuiven om zo uw gezond verstand te trainen. Bij sommigen onder u staan de Geraniums zo hoog dat er geen zicht meer mogelijk is. Kom daar achter weg en betreed het damgebouw aan ’t Ende en treed in de voetsporen van de Grootmeesters van weleer die Nederland groot maakten op het dambord.”

U kunt u aanmelden via het volgende emailadres: k_wobben@hotmail.com of jac.lok@planet.nl

De damvereniging hoopt op een grote deelname en wil u graag verwelkomen op de maandagavond. De eerste competitie avond is maandag 14 september

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice