1 mei 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Kinderen Aremberg maken coronaproof-lampion

Geplaatst op: 10 november 2020

De kinderen van groep 1 tot en met 4 van de Arembergschool konden maandagmiddag deelnemen aan een gezellige knutselmiddag voor Sint Maarten. Zij gingen aan de slag om een ‘coronaproof’ lampion te maken. Alle kinderen kregen een visnetje die ze mochten omtoveren tot een sfeervolle lampion.

De netjes hebben een stok van 1,5 m lang. Dit zorgt ervoor dat de kinderen tijdens het zingen van de Sint Maarten liedjes genoeg afstand houden van de bewoners. Nadat de kinderen klaar zijn met zingen kan de bewoner een verpakte lekkernij in het netje doen. Deze kunnen de kinderen vervolgens letterlijk binnen hengelen.

Op deze manier kan de hele tijd voldoende afstand bewaard worden en hoeft er geen direct contact te zijn tussen de bewoners en de kinderen.Er is door de kinderen hard gewerkt en er zijn prachtige lampions gemaakt.

De kinderen zouden het fijn vinden als ze weten waar ze woensdagavond welkom zijn. Eerder is daarom al een oproep gedaan om een lichtje te laten branden bij het raam of deur zodat de kinderen weten dat ze mogen aanbellen. Verder is het wenselijk dat mensen alleen met hun eigen gezin op pad gaan, afstand houden en er verpakte snoepjes worden uitgedeeld.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice