22 juni 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Webinars over duurzaam wonen en energiebesparing

Geplaatst op: 27 november 2020

De gemeente Zwartewaterland organiseert in samenwerking met duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland twee online bijeenkomsten over duurzaamheid voor woningeigenaren. Op dit moment staat de webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ klaar. U kunt deze volgen op een zelfgekozen moment. Op 8 december is er een live webinar waarin specifiek aandacht is voor aardgasvrij wonen. Deelnemers ontvangen gratis een energiebespaartas en een adviesgesprek. Wethouder Rietman: “Er is veel subsidie beschikbaar voor duurzaamheid en energiebesparing. Het perfecte moment om stappen te zetten dus!”.

On-demand webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’

Het is herfst en de winter staat voor de deur. De verwarming slaat elke dag weer aan. Een ideaal moment om na te denken over het verduurzamen van je woning. Een duurzame woning is behaaglijk en energiezuinig. Maar hoe pak je dat slim en betaalbaar aan? Dat hoort en ziet u tijdens het webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’. In slechts 1 uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de verhoogde subsidies. Doe mee en pak uw voordeel! U kunt zich aanmelden en kijken wanneer u maar wilt tot 1 januari 2021.

Live webinar ‘Hoe verwarm ik mijn huis zonder aardgas?’ op 8 december

Nieuwbouwwoningen worden al massaal gasloos gebouwd. De gaskraan in Groningen wordt in 2022 dichtgedraaid. Uiterlijk 2050 willen we helemaal van het aardgas af. Maar hoe maak je je bestaande huis (bijna) gasloos? Welke mogelijkheden zijn er en waar moet je aan denken? Wat zijn de mogelijkheden van de warmtepomp? Dat ziet en hoort u in slechts 1 uur tijdens het webinar ‘Hoe verwarm ik mijn huis zonder aardgas?’. Doe mee op 8 december en verken de mogelijkheden voor uw eigen huis. Aanvang 20.00 uur.

Deelnemers ontvangen gratis energiebespaartas en adviesgesprek

Na afloop van beide webinars kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, bij Veld (voorheen Hubo) in Zwartsluis of bij Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden. Deze tas met energiebesparende producten en een kortingskaart heeft een waarde van € 75,-. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies krijgen van een energieadviseur. Vele woningeigenaren hebben hiervan al gebruik gemaakt, waardoor hun huis verder is verduurzaamd. Per adres kan één energiebespaartas worden aangevraagd. 

Aanmelden voor deelname aan de webinars via onderstaande links

Live webinar ‘Hoe verwarm ik mijn huis zonder aardgas?’ (8 december 2020 vanaf 20:00 uur)

On demand webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ (beschikbaar tot 1 januari 2021)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice