27 januari 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Politie zoekt getuigen na Kloosterse keetbrand

Geplaatst op: 28 november 2020

Wijkagent Knol is benieuwd of mensen gisteravond tussen 21.00 en 22.15 uur iets opgemerkt hebben rondom ‘Keet Knuppel’. In de nacht van vrijdag op zaterdag ging deze in vlammen op. De politie is zoekende naar mensen die mogelijk vlak voor de de brand iemand in de buurt van het honk hebben gezien. De keet staat nabij de kruising Kadoelen – Dennenbos in Sint Jansklooster.

Eerder werd al duidelijk dat de jongens van de keet in Kadoelen denken aan brandstichting. Het is de tweede keet in Sint Jansklooster die deze maand in de as is gelegd. Verder zijn er meerdere keten opengebroken om de kas leeg te halen. “Kortsluiting kan het niet geweest zijn. We zaten er vanwege corona niet meer dus hadden we de stroomvoorziening afgesloten”, vertelden de jongens van de keet gisteravond tijdens de brand.

Vandaag werd alles opgeruimd. “We gaan de boel wel weer opbouwen. Dit is niet het einde van Keet De Knuppel. Maar zuur is het wel. Wie doet nu zoiets?”, aldus de vriendengroep vanmorgen tijdens het opruimen.

Iets gezien of gehoord? Bel 0900 8844 of meld misdaad anoniem via 0800 7000.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice