26 april 2024 Gebruikers online: 73
Agenda
Active creations

Aremberg brengt kerstkaartjes naar De Schans (video)

Geplaatst op: 15 december 2020

Foto's: Jan van Kleef

Bewoners van woonzorgcentrum De Schans kregen vandaag bezoek. Kinderen van OBS De Aremberg stonden op de stoep om een tas vol zelfgemaakte kerstkaarten te overhandigen.

De afgelopen dagen zijn de kinderen druk geweest om voor alle bewoners een kaart te knutselen. “Er staan verschillende wensen op om de ouderen in het dorp een hart onder de riem te steken. Als school maken we ieder jaar kerstkaarten voor ouderen, maar dit jaar moet het even op een andere manier dan we gewend zijn”, vertelt meester Rik Mondria.

Voor de bewoners kwam het zingende gezelschap als een verrassing. Tijdens het koffiedrinken in de aula stonden pols groep 1,2 en 8 voor de deur. “Ja, het was een surprise voor de mensen. Dat maakt het extra leuk. Vanmiddag ga ik de kaartjes allemaal persoonlijk bij de bewoners langsbrengen. Heel leuk dat de school aan ons denkt”, aldus Mago Mulder namens De Schans.

De laatste fysieke schooldag wordt op die manier toch nog leuk afgesloten, vindt ook Rafaël(4): “Deze kaartjes zijn voor de oude mensen om ze blij te maken.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice